2009 metų energija

Prasidėjo 2009 metai. Ką jie mums neša? Tai metai , kurie turi skaičiaus 11 energiją. Ši energija yra Pasišventimo į Aukščiausią Sąmonę. Ateis naujas požiūris į Magijos ir Burtų aspektus gyvenime, mokindamiesi išreikšti mūsų Meistriškumą naujuose Šviesos ir Meilės išmatavimuose. 

Skaičiaus 11 suma yra skaičius 2. Taigi, turime raktinius šių metų skaičius: 2 , 9 , 0 . Šiuos metus apibudintume kaip naujo pradžia. Įžengiame į nepažystamą naują ciklą, žinodami, kad mus palaikys ir mumis pasirūpins. Šiais metais bus aktyvi Dieviškoji Moteriška energijos dalis. Taip pat šiais metais pažinsime savo Vidinę Išmintį, kaip Šviesą, kuri mus ves į priekį. 

Mėnulio pilnatis sausio mėnesį įvyks 11dieną. Tą diena mėnulis bus Vėžio ženkle, o saulė Ožiaragyje. Todėl ji neša stiprias Moteriškas energijas, nes Vėžys yra valdomas Mėnulio. Šiai energijai priešinga – stipri Vyriška Ožiaragio energija. Susijungusios Vyriška ir Moteriška energijos leidžia dirbti su Auksine energija kuri sustiprina Meilę ir Džiaugsmą jūsų gyvenime. 

Sausio vienuolikta diena susijungs skaičių 11 ir 1 energijos, kurios šiuo metu labai svarbios. Susijungia tokios energijos kaip Naujos pradžios, Pasišventimo į Aukštesnę Sąmonę ir Vieneto. 

Tai Transformacijos ir Pokyčių periodas. Jūs, Žmonės – Angelai ir Šviesos Meistrai, esate labai palaikomi ir mylimi einant Transformacijos keliu. Čia, Šviesos Karalystėje, mes jumis didžiuojamės, kad esate Drąsūs ir Ryžtingi. Jūs esate Dievai Kūrėjai, atgimę, kad sukurtumėte Naują Žemę ir Naują Realybę. Tegul sausio mėnuo parodys Galybę esančia Jumyse. 

Atgal